Ravintola Lehtovaaran perustamisesta 100 vuotta

Vuonna 2016 tulee kuluneeksi sata vuotta ravintola Lehtovaaran perustamisesta. Leipurimestari Emil Lehtovaara perusti kahvilan Viipurin Linnakatu 24:ään v. 1916. Liike laajeni ravintolaksi, jossa oli myös viihdetarjontaa. Sodan ja kaupungin evakuoinnin myötä ravintolatoiminta siirtyi Helsingin Töölöön. Omistajavaihdosten ja ravintola-alan myrskyisien vuosikymmenten läpi selviytynyt ravintola Lehtovaara tunnetaan yhä suomalaisesta ja kansainvälisestä keittiöstään sekä ystävällisestä palvelusta ja lämpimästä ilmapiiristä. Bränn & Bränn on saanut ravintola Lehtovaaralta toimeksiannon toteuttaa 100-vuotisjuhlan kunniaksi juhlakirjan. Kirjan projektipäällikkönä toimii FT Henrik Tala ja visuaalisesta ilmeestä vastaa graafikko Tuula Mäkiä.