Julkaisupalvelut

Olisiko aika kertoa yrityksenne tarina? Me voimme auttaa teitä sen kertomisessa. Ammattihistorioitsijamme tutkailevat yrityksenne menneitä vuosia, antavat menneisyyden puhua ja kirjoittavat sen kiehtovaksi tarinaksi niin tekstin kuin kuvankin keinoin. Käytettävissämme on laaja verkosto historiantutkimuksen ja graafisen alan ammattilaisia yrityksenne tai yhteisönne juhlavuoden projektin toteuttamiseen. Juhlakirjanne voidaan myös tuottaa e-kirjana.

» Avaa tästä julkaisupalveluiden esite

» Lue lisää referensseistä

Verkkoon tuotettavat palvelut

Tuo historia osaksi nykyhetkeä ja kerro se päivä päivältä! Tarjoamamme sosiaalisen median palvelu antaa mahdollisuuden tuottaa yritykseen historia tarina kerrallaan vaikkapa Facebookin aikajanalla tai verkkosivuillanne. Asiakkaanne, yhteistyökumppaninne ja henkilöstönne pääsevät seuraamaan historianne kehittymistä koko ajan, tarina elää ja tulee osaksi yrityksenne nykyisyyttä. Kehittyneen verkkojulkaisutekniikan ansiosta yrityksenne juhlavuoden kunniaksi voidaan toteuttaa myös historianäyttely, audiovisuaalinen esitys tai dokumenttielokuva.

Viestintäpalvelut

Toimivan viestinnän avulla voidaan rakentaa yrityksen tunnettuutta sekä vahvistaa yrityksen brandia. Oikeanlainen viesti oikealle kohderyhmälle maksaa itsensä monin verroin takaisin. Meillä on kanavat oikeiden kohderyhmien tavoittamiseksi.

Laadimme kanssanne yrityksenne markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat.

Halutessanne hoidamme kaikki yhteydet eri medioihin, asiakkaisiinne ja muihin sidosryhmiinne.

Arkive Pro® -arkistopalvelut

Suunnitelmallinen arkistointi on keskeinen osa jokapäiväistä tiedonhallintaa. Parhaat tulokset saadaan aikaan, kun tiedonhallinnan suunnittelu otetaan osaksi toiminta- ja liiketoimintastrategioiden laatimista. Hyvän suunnittelun ja arkistoinnin avulla tiedon säilyvyys, käytettävyys ja henkilökunnan ajankäyttö tehostuvat. Siirtyminen sähköiseen dokumentinhallintaan helpottuu ja nopeutuu. Tietoturvallisuus lisääntyy. Tilaresursseja säästyy, kun työhuone- ja varastotilaa ei käytetä epäolennaisen tiedon tarpeettoman säilömiseen. Lisäksi varmistetaan, että lainsäädännön arkistointivelvoitteet tulevat täytettyä.

» Avaa tästä arkistopalveluiden esite